Olej z para ořechů má silný zvláčňující účinek.
Vytváří na pokožce ochrannou vrstvu, která zabraňuje ztrátě vláhy z povrchu pokožky.
Je vhodný
- pro suchou pleť
- pro pravidelnou hydrataci pleti
Olej může být použit v čisté formě nebo ve směsích s jinými oleji, jako základní olej pro výrobu směsí přírodních esenciálních olejů, přírodních olejů k obohacení konečných kosmetických směsí jako jsou krémy, masky a šampony. Používá se pro vnější aplikace.
Složení: Digitata Seed Oil.
Objem: 50ml
Nalezeny žádné příspěvky

