Lisovaný za studena, nerafinovaný.
Kosmetický olej pro péči o pokožku.
Způsob použití: Naneste malé množství oleje na čistou pokožku a jemně vmasírujte. Olej lze použít také zředěný – přidejte 1–3 kapky do běžné dávky balzámu, krému nebo jiného oleje a aplikujte obvyklým způsobem.
Ingredients: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Upozornění: Nepoužívat při individuální nesnášenlivosti jednotlivých složek přípravku. Pouze na vnější použití. Zabraňte kontaktu s očima. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Před prvním použitím doporučujeme provést test snášenlivosti na malé ploše pokožky. Nepoužívat u dětí, těhotných a kojících žen. Vzhledem k přírodnímu charakteru výrobku se může jeho barva a vůně v průběhu času měnit. Tato změna nemá vliv na účinnost výrobku.
Skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě, mimo dosah přímého slunečního záření.
Země původu: Indie
Distributor pro ČR: TML a.s., Zábrdovická 25/2, 615 00 Brno
Spotřebujte nejlépe do/Šarže: na obalu
Objem: 250 ml
Z DŮVODU NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 O KOSMETICKÝCH PŘÍPRAVCÍCH NEMŮŽEME O TOMTO VÝROBKU UVÉST VÍCE INFORMACÍ.

