Lisovaný za studena (virgin), nerafinovaný a 100% přírodní neemový olej, vyrobený z listů a semen neemu.
Ingredients: Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil
Použití: Používejte zředěný nebo smíchaný s jinými rostlinnými oleji.
Vhodný k přidání:
- do šamponů (cca 1–5 ml na 200–250 ml základu),
- do sprchových gelů,
- do tělových krémů a mastí.
Upozornění: Nepoužívat při individuální nesnášenlivosti jednotlivých složek přípravku. Zabraňte kontaktu s očima. Při zasažení očí, opláchněte pod proudem tekoucí vody. Pouze na vnější použití. V případě alergické reakce přerušte používání a poraďte se s lékařem.
Skladování: Uchovávejte na chladném, suchém a tmavém místě. Teplota skladování: +5 °C až +25 °C.
Země původu: Indie
Distributor pro ČR: TML a.s., Zábrdovická 25/2, 615 00 Brno
Spotřebujte nejlépe do/Šarže: na obalu
Objem: 250ml
Z DŮVODU NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 O KOSMETICKÝCH PŘÍPRAVCÍCH NEMŮŽEME O TOMTO VÝROBKU UVÉST VÍCE INFORMACÍ.

